Tickets & Info

Online verkoop

Je bestelt of reserveert je tickets voor films in Lumière aan zee door op jouw film naar keuze te klikken en de vertoningstijd te selecteren. De tickets kan je meteen afrekenen via de webshop en vervolgens thuis printen of gewoon downloaden op jouw smartphone. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verkoop aan de kassa

Tickets aan de ticketbalie kan je alleen betalen met bankkaart of via Payconiq. De ticketbalie opent een halfuur voor aanvang van de eerste film van de dag.

De ticketbalie is van dinsdag t.e.m. zondag geopend van 14.00 tot 20.30.

Maandag gesloten.

Ticketprijzen

Standaardticket € 12
Reductietarief 65+ € 11,5
Reductietarief kind / student (-26j) € 10
Familiefilms vóór 16.30 uur € 9
Met tienrittenkaart € 8,5
Lange film (> 145 min) + € 0,50

Heb je een Klasse-lerarenkaart? Dan ontvang je € 1 korting op de toegangsprijs. Toon je lerarenkaart om van het voordeel te genieten. Dit voordeel geldt alleen aan de kassa.

Cadeaubonnen en tienrittenkaart

Tienrittenkaart: € 85

Deze kaart geeft je 10 toegangtickets voor films naar keuze. Je kunt ze kopen aan de ticketbalie of online. Met de code op de kaart kun je ook online tickets kopen. Enkel geldig op standaard filmvertoningen.

De tienrittenkaart is 6 maanden geldig. Ze is niet persoonlijk, dus je kunt ze ook gebruiken voor familie en vrienden. Bovendien is deze kaart ook geldig in onze bioscopen in Brugge, Antwerpen (Lumière en Cartoon’s) en Mechelen.

Cadeaubon: € 12

De Lumière-cadeaubon is te koop aan de ticketbalie of online, en kan je voor elke film op eender welke dag in elke Lumière-bioscoop inwisselen. De cadeaubon is 1 jaar geldig.

Speelt vandaag

Geen vertoningen in Lumière aan zee

Geen vertoningen in Lumière aan zee

Geen vertoningen in Lumière aan zee